За хотела

Предлагаме Ви уникалната възможност от входната врата да се спуснете към зимните приключения, като не забравяте и за лесната достъпност от главния път Пловдив – Смолян.

Хотел Стената – Пампорово

Апарт хотел „Стената” е разположен в сърцето на най-южния ски курорт Пампорово, в местността  „Студенец” 2 – само на метри от ски писти, лифтове, влекове, панорамни и байк маршрути.

Позициониран на едно от най-добрите места, хотелът създава уникална възможност за каране на ски /шейни/, борд от и до прага на входната врата. Хотелската база се състои от 52 апартамента, от които 26 едноспални, 14 двуспални, 6 студиа, 3 двуспални мезонета, 1 двуспален луксозен мезонет и 2 едноспални луксозни апартамента

Хотелът разполага още с платен, вътрешен и външен паркинг за пристигащите с личните си автомобили. Като допълнителни  услуги се предлагат безплатен сейф на рецепция, ежедневно обслужване по стаите, удобна и бърза процедура по настаняване, изпращане и информиране от страна на нашия вечно усмихнат и винаги на Ваше разположение екип.

Уют и спокойствие

Детски кът

Арт Ресторант

Топъл гараж

Комфортни стаи

Безплатен Wi-Fi

Ски услуги

Уникална природа

error: Content is protected !!

Актуални оферти

 За настаняване в дните понеделник-четвъртък за месец януари

10% OFF