За хотела

Предлагаме Ви уникалната възможност от входната врата да се спуснете към зимните приключения, като не забравяте и за лесната достъпност от главния път Пловдив – Смолян.

Хотел Стената – Пампорово

Апартхотел „Стената” е разположен в сърцето на най-южния ски курорт Пампорово, в местността „Студенец” 2 – само на метри от ски писти, лифтове, влекове, панорамни и байк маршрути. Позициониран на едно от най-добрите места, хотелът създава уникална възможност за каране на ски, шейни, борд от и до прага на входната врата.

Хотелската база се състои от 36 помещения, от които 14 едноспални, 10 двуспални, 3 триспални, 6 студиа/без тераса/, 1 двуспален луксозен мезонет и 2 едноспални луксозни апартамента. За нашите гости пристигащи с личните си автомобили има паркинг – платен, вътрешен и външен. Наличен е безжичен интернет в целия хотел. В базата има 2 частни ски гардероба, които предлагат всички ски услуги срещу доплащане.

Редовните ни гости ползват отстъпка. Допълнителни услуги – безплатно ползване на сейф/на рецепция/; ютия и сешоар при поискване.Предлагат се трансфери с предварителна заявка срещу доплащане. За съдействие и пълна информация за основните и допълнителни услуги е нашия вечно усмихнат и винаги на Ваше разположение екип.

Уют и спокойствие

Детски кът

Арт Ресторант

Топъл гараж

Комфортни стаи

Безплатен Wi-Fi

Ски услуги

Уникална природа

ОТСТЪПКИ

Отстъпки от 15% и 20% за резервации направени до 31.03.2023г

АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Актуални оферти

При минимум 2 нощувки, валидна за престой в дните от неделя до четвъртък включително.

10% OFF