Цени лято 2022

Ценова листа РЕЦЕПЦИЯ ЛЯТО 2022
ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ СА В ЛЕВА

10% НАМАЛЕНИЕ за престой при минимум 2 нощувки!

Ценова листа

Видове помещения

Редовни легла

Допълнителни легла

01.08-31.08.22
/без изхранване/

Студио

2

1

90 лв

1 спален апартамент „Стандарт“

2

2

110 лв

1 спален апартамент „Лукс“

2

2

120 лв

2 спален апартамент „Стандарт“

4

2

130 лв

3 спален апартамент „Стандарт“

6

2

150 лв

Посочените цени са в български лева за посочен брой редовни легла в помещение и включват:

 • Настаняване без изхранване
 • Безжичен интернет в целия хотел
 • Паркинг за автомобили (външен) – важи за срока на резервацията – настаняване след 14:00 ч; напускане до 12:00 ч
 • Курортна такса, застраховка и 9% ДДС
 • Деца от 0 до 2.99 години ползват кошара с предварителна заявка или при поискване

         Доплащания за допълнителни легла и услуги :

 • Деца oт 0 до 5.99 години на допълнително легло – безплатно
 • Първо дете от 6 до 11.99 години на допълнително легло – 20 лева
 • Второ дете от 6 до 11.99 години  на допълнително легло – 10 лева
 • Възрастен на допълнително легло в помещение  – 30 лева
 • КЪСНО ЗАМИНАВАНЕ – ПЛАТЕНО – Заявява се 1 ден преди датата на напускане, и след потвърждение за възможност от отдел  Резервации в  хотела :  Напускане до 14:00 часа – 30 лева; Напускане до 16:00 часа – 50 лева

УСЛОВИЯ ЗА ПРЕДПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИИ : 

 • След изпратено потвърждение по имейл от страна на хотела, за гарантиране на резервация –  се изисква 50 % от общата стойност, преведена до 5 работни дни по банков път. Остатъка се доплаща на място в хотела при настаняването !
 • Ако депозита не е постъпил в посочения срок, хотела не се ангажира да запазва резервацията !
 • Анулиране на резервация до 3 дни преди датата на настаняване – предплатената сума се възстановява по банков път и по сметка на титуляр, от която е преведена в срок до 10 раб. дни
 • Анулиране на резервация в срок по малко от 3 дни преди датата на настаняване, неустойка – цената на една нощувка,   остатъка от предплатената сума се възстановява по банков път и сметка на титуляр от която е преведена в срок до 10 раб. дни
 • При неявяване или предсрочно напускане, предплатена/платена сума не се възстановява !
 • Домашни любимци не се допускат !

Апарт хотел „Стената“ си запазва правото да променя и актуализира цените


Политики за плащане

Плащане в брой – на място в хотела

Плащане по банков път – за гаранция на резервация, след изпратено потвърждение по имейл от страна на хотела за направена такава – изисква се плащане по банков път на 50% от общата стойност на резервацията в срок от 7 дни.

Плащане с дебитна/кредитна карта през виртуален ПОС терминал

1. Възможно извършване на плащания чрез виртуален ПОС терминал посредством услугата Pay by link предоставен от Банка ДСК ЕАД част от OTP group обслужваща Търговеца, с банкови карти VISA, MasterCard, Maestro и карти с логото на БОРИКА без физическото представяне на банкова карта на Търговеца, а чрез възможност за включване в схемите за автентификация Verified by Visa, MasterCard SecureCode и секретен код на БОРИКА при плащания през Интернет.

2. Банката е пълноправен член на Международните картови организации (МКО) Visa и MasterCard, която има право и е оторизирала Търговеца да използва търговските знаци на МКО.

3. Търговеца по никакъв начин не събира, не съхранява и не обработва картови данни. Цялата информация за това се въвежда от клиента на платежната страница на Банка ДСК ЕАД, която е сертифицирана от МКО и поддържа 3D Secure Code – система за идентификация на картодържател в реално време при плащане на виртуален ПОС чрез секретна парола и осигуряване на максимална сигурност на картово плащане при Интернет търговец чрез някоя от следните схеми:
– Verified by Visa (VbV) – за карти с логото на Visa, Visa Electron, VPAY;
– MasterCard Secure Code – за карти с логото на MasterCard и Maestro;
– Секретен код на БОРИКА-БАНКСЕРВИЗ АД – за карти с търговския знак на Борика.

4. Търговецът осигурява надеждни механизми за контрол при приемане на плащания през виртуалния си терминал в Интернет с оглед недопускане на транзакции, които не отговарят на целите на сделката с Клиента и настоящите Общи условия, попадат извън обхвата на приложното му поле и/или уронват престижа и доброто име на Търговеца, Банката, Visa, MasterCard или Борика-Банксервиз АД.

5 Клиентите нямат право да извършват чрез Виртуалния Пос-терминал на Уебсайта на Търговеца неправомерна транзакция или транзакция, извършена при условията на „измама“ – транзакция, съзнателно (преднамерено) извършена с карта или картови данни, придобити по незаконен начин (изгубена, открадната, получена на базата на фалшиви документи и др.), както и с фалшифицирана или подправена карта, или с присвоени картови данни. Такава транзакция е направена без знанието и съгласието на автентичния картодържател и без неговото разрешение.

6. Независимо от валутата с която разполагате по сметка, всички трансакции ще бъдат извършвани в български лева според актуалния обменен курс на вашата банка. Всички цени са крайни с включено ДДС/без ДДС.

7. В случаите когато се наложи да се възстанови сума при направено плащане с дебитна/кредитна карта то това се случва само и единствено по сметката на картата с която е направено плащането в 30 дневен срок.

8. Търговеца по никакъв начин не събира, не съхранява и не обработва картови данни. Цялата информация за това се въвежда от клиента на платежната страница на Банката.

ОТСТЪПКИ

Отстъпки от 15% и 20% за резервации направени до 31.03.2023г

АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Актуални оферти

При минимум 2 нощувки, валидна за престой в дните от неделя до четвъртък включително.

10% OFF